Nyheter

2024 Global trend for "dyreleker" i kjæledyrindustrien

2024-05-07

2023, den globale størrelsen på markedet for kjæledyrleketøy på 9 milliarder amerikanske dollar, innen 2032 vil den globale størrelsen på markedet for kjæledyrleketøy øke til 15 milliarder amerikanske dollar med en sammensatt årlig vekstrate på 6,7 %;


Nord-Amerika, Asia-Stillehavsområdet, Europa er det viktigste forbrukermarkedet for kjæledyrleker, i 2022, Nord-Amerikas markedsandel for kjæledyrleketøy på 32,5 %, markedsstørrelsen på opptil 3,1 milliarder amerikanske dollar, rangert først i verdens regioner, Asia Pacific med en mindre forskjell rangert som nummer to, etterfulgt av Europa.


Når det gjelder typer kjæledyrleketøy, vil lekeballer utgjøre den høyeste andelen i dyrelekemarkedet i 2022, og nå 46 %, og det forventes at dens markedsledende posisjon vil opprettholdes frem til 2032, med tau og bitetau, interaktive leker , plysjleker og tyggeleker som de viktigste leketøystypene på markedet, og deler den resterende markedsandelen.


USA har den høyeste kjæledyrpenetrasjonsraten i verden, 70% av amerikanske familier (ca. 90,5 millioner familier) har kjæledyr, hunder og katter er de mest oppdratt kjæledyrtypene i amerikanske familier, i tillegg ferskvannsfisk, små dyr og fugler er også svært populære i den lokale aldersfordelingen, millennials er dagens viktigste kjæledyr, kjæledyr eierskap utgjorde 33%.


Flere og flere høyinntektsfamilier har sluttet seg til rekkene av kjæledyroppdrett, noe som fører til at forbruket av kjæledyrprodukter fortsetter å stige. Når det kommer til leketøysutgifter, bruker amerikanske forbrukere rundt $56 i året på leker for kjæledyrhunder og $41 for kjæledyrkatter, og opprettholder en liten økning år etter år.


PackagedFacts anslår at andelen nettforbruk av kjæledyr i USA vil stige til 45 % i 2026, og den høye e-handelspenetrasjonsraten har fått mange fysiske forhandlere, inkludert Macy's Department Store, til å velge kjæledyr som inngangspunkt for e -handelskanaler. Når det gjelder kanaler, dominerer Amazon og Chewy, som fokuserer på kjæledyrprodukter, nettsalg av kjæledyrprodukter, etterfulgt av Walmart og Target, og åpner et stort gap.


For tiden er markedet for kjæledyrprodukter i økende grad orientert mot behovene til forbrukere og kjæledyr selv, og legger vekt på personalisering og tilpasning. Disse trendene vil ytterligere fremme innovasjon og mangfold i markedet, og skape et veldig distinkt og diversifisert kjæledyrproduktmarked.


For selgere på tvers av landegrensene krever dette større markedsfølsomhet, dristigere innovasjon og en mer nyansert operasjonell strategi. Det er imidlertid i dette miljøet av utfordringer og muligheter at flere utmerkede produkter og tjenester kan skapes.


Datakilde: offentlig nummer: Easysell

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept